torstai 26. elokuuta 2010

Kesän 2011 muoti

Kesän 2011 muotivirtaukset ovat jo esittelyssä. Kiehtovat kuteet tulevat jälleen kerran olemaan pyörryttävän hyvän näköisiä. Kuuman kesän kuumia näkymiä jaksaa tuskin odottaa. Ja miltä kaikki näyttääkään luonnossa! Uusinta uutta ovat täysin läpinäkyvät naisten vaatteet (A). Naisten lävistykset tulevat myös monipuolistumaan m.m. lävistykset uumilla materiaalien kiinnitystä varten (B). Naisten kävelykenkien korot pidentyvät. Yksi korko keskellä kenkää pitää kengät kuivina, korostaa pohkeita ja lisää pituutta (C).













Läpinäkyvän muodin rinnalla saamme edelleen nauttia paljastavasta muodista, koska perinteisiä materiaaleja on runsaasti tarjolla ja niiden käyttö tuoteyksikköä kohti on erittäinkin riittoisaa.


On kaameata kuvitellakaan, että muotiin tulisivat niqab-huntujen tapaiset asusteet, jotka peittävät kasvot kokonaan tai burkat, jotka jättävät vain silmät näkyviin.

Meillä on sentään länsimaiset arvot. Meidän arvomme sallivat silmien peittyvän kampauksen alle. Keho saa sitten näyttäytyä joko niukasti verhottuna tai läpinäkyvän materiaalin kirkastamana taikka himmentämänä.

Eläköön länsimaisen muodin arvomaailma, jossa nainen on koru ja mies verhoutuu kokonaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti