perjantai 9. marraskuuta 2018

Mies vai nainen, siinäpä kysymys!

Ovatko ihmiset vain miehiä ja naisia? Eipä tietenkään! Miehiä on monenlaisia: On tosi miehiä eli miesmiehiä, keskivertomiehiä eli miehiä ja vähän naisellisia miehiä eli naismiehiä. Samoin on monenlaisia naisia: On todella naisellisia naisia eli naisnaisia, keskivertonaisia eli naisia ja vähän miesmäisiä naisia eli miesnaisia. Näiden perusmallien välissä on vielä n-kappaletta erilaisia yhdistelmiä.



Ajan henki on, että jakoa sukupuolen perusteella halutaan korostaa erilaisilla merkinnöillä henkilötunnuksiin. Henkilötunnuksia pitää lopulta keksiä n-kappaletta! Kirurgian kehittyminen on tehnyt mahdolliseksi sukupuolen vaihtamisen ulkoisia sukuelimiä muokkaamalla. Siitä seuraa, että henkilötunnuksia pitää keksiä 2 x n-kappaletta. Lopulta joudutaan tilanteeseen, jossa henkilötunnusta voidaan vaihtaa kuin pankkikorttin tunnuslukua.

Uskonnolliset ryhmittymät piehtaroivat selibaateissa ja riitelevät vihkimisoikeuksista. Se on hämmästyttävää, kun kaikki olemme Luojan luotuja ja anteeksiantamuksen piiriin tuotuja! Eikö vähempi kohkaaminen riittäisi? Fiksujen ihmisten tulisi kohdistaa energiansa paljon tärkeämpiin asioihin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti