torstai 6. lokakuuta 2016

Juuri nyt: Ilona Lulla ryöstetty!

Huvitalon emäntä Ilona Lulla joutui ryöstön uhriksi hotellihuoneessaan Saint Capitalissa. Hänen turvamiehensä olivat pelästyneet asemiehiksi naamioituneita verokarhuja, jotka olivat rynnänneet Lullan hotellihuoneeseen. Turvamiehiltä olivat verot monelta vuodelta maksamatta. Sen vuoksi turvamiehet olivat livahtaneet läheiseen yökerhoon ja naamioituneet tankotanssijoiksi.

Asemiehillä oli sen vuoksi hyvää aikaa sitoa Lulla hotellihuoneen ikkunoita peittäviin pitsiverhoihin. Sullottuaan kaikki esillä olleet korut suureen urheilukassiin, raakimukset olivat livahtaneet kenenkään estämättä miljoonakaupungin yöhön. Korut olivat kuitenkin jäljennöksiä aidoista koruista, joita Lulla oli juuri edellisenä päivänä esitellyt maskbookissaan.

Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Lullalta varastettiin kassillinen jäljijelmiä. Vakuutusyhtiöt olivat kerta toisensa jälkeen menneet halpaan ja maksaneet niistä miljoonien eurojen korvaukset. Ilona Lulla ehti kertoa, että hän oli pyytänyt asemiehiä ottamaan hänet ja säästämään korut. Lullan tyrmistykseksi asemiehet olivat kuitenkin ottaneet korut.

Turvamiehet olivat paikalla nopeasti sen jälkeen, kun asemiehet olivat häipyneet. Ilona Lulla lennätettiin tuntemattomaan paikkaan, sillä turvamiesten mukaan Lullan psyyke ei olisi kestänyt inhottavia kysymyksiä. Jälleen kerran myös verokarhut jäivät nuolemaan näppejään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti