maanantai 26. huhtikuuta 2010

Ulkoavaruudessa on elämää!

Kyllä kansa tietää, että maapallo ei ole ainoa planeetta miljardien galaksien puutarhassa, jossa vain ja ainoastaan on elämää. Maapallolla itselläänkin on kehittynyt jos jonkinlaista elämää vaikka minkälaisiin olosuhteisiin. Uskon perusteella jo tiedämme, että avaruudessa on taivas, joka on täynnä elämää. Yhtä vähän kuin jumaluusoppi ei myöskään ihmistiede osaa kertoa, missä ja minkälaista tuo elämä taivaassa tai ulkoavaruudessa tarkalleen ottaen on. Sitä elämää vaan on - jos jonkinlaista.

Fyysikko Stephen Hawking ei kehota ottamaan yhteyttä mahdollisiin ulkopuolisiin olentoihin. Emme todellakaan voi tietää mitään niiden aikeista tai voimavaroista. Viimeisin todistettu havainto on Jeesus. Havainnosta on aikaa 2000 vuotta. Jeesus oli ja on hyväntahtoinen. Yhteydenpito Häneen ei varmastikaan mene ufojen tietoon. Jos avaruudessa on uskoon perustuvia pahoja henkiä tai tieteiskirjojen tarjoilemaa muuta väkeä, niin sellaisen aineksen hyväntahtoisuutta on turha testailla.

Uskon mukaan pahat voimat riehuvat maapallolla kaiken aikaa. Mikäli maapallolle lisäksi sattumoisiin tai ihmisen antamien elonmerkkien perusteella osuisi muita ulkoavaruuden kasvatteja ja ne havaitsisivat maapallon vaikkapa hyväksi laitumeksi, ne voisivat laivata tänne miljardeja superankkoja, jotka söisivät pallon maat, vedet ja ilmat puhtaiksi kaikesta syötäväksi kelpaavasta ja näin olisi pallo hyvissä ajoin autio ja tyhjä - ennen kuin autius koittaa aivan muilta tahoilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti