maanantai 19. elokuuta 2024

Rikas mies jos oisin

Jos olisin rikas mies, niin rakennuttaisin keinotekoisen saaren ja sen päälle arkkitehtonisesti mahdottomalta tuntuvan luksushotellin, joka edustaisi nykyaikaisen muotoilun rajatonta symboliikkaa ja huippumodernin eleganssin ydinolemusta.

Huvin vuoksi voisin myös hankkia yksityiseen käyttööni koskematonta luontoa tarjoavan saaren, jonka hiekkarantojen yhteyteen, palmujen siimekseen rakennuttaisin idyllisen huvimaja-alueen, jossa ainutlaatuiseen luontoympäristöön yhtyisivät sadunomainen mielikuvitus ja supermodernit mukavuudet. Vertaansa vailla olevien henkilökohtaisten palvelujen kanssa kokonaisuuuden tulisi tarjoata nautiskelijalleen kerrassaan taivaalliset olosuhteet.

Ehkä innostuisin rakennuttamaan myös maailman suurimman metropolin ekslusiivisimmalle alueelle kullalla kirjaillun linnoituksen, jossa yhdistyisivät klassinen ja supermoderni arkkitehtuuri sulautuen marmorimuurien suojassa sijaitseviin porrasparatiiseihin. Myös vierailijoille varatuista sviiteistä tulisi avautua esteettömät näkymät metropolin ydinkeskustan tunnetuimpiin rakennuksiin. Kaiken kaikkiaan supereleganttien sviittien ja yksilöllisesti räätälöityjen palveluiden tulisi tarjota kerrassaan unohtumaton kokemus vieraanvaraisuudesta myös hyvin arvovaltaisille VIP-henkilöille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti