keskiviikko 23. lokakuuta 2019

Missikisojen huumaa

Miss Diversity -kilpailun voittajat:
Kisan on voittanut  88-vuotias yleisön kestosuosikki, espanjalainen Riego Muje. Hän on jo  70 vuotta aikaisemmin voittanut  Mister Diversity-kilpailun, vaikka sitä nyt ei kukaan voi muistaa. Hänelle on vuosikymmenten kuluessa tehty kolme sukupuolenvaihdosleikkausta ja useita kasvo- ynnä muita leikkauksia. Hän on aivan uskomaton ikinuori, joka jaksaa vuosikymmenestä toiseen temmeltää julkisuuden valokiilassa.

Riego Mujeen perintöprinsessoiksi on valittu suomalainen Nina Nakuseni ja virolainen Iines Luna. Seuraaviksi tulivat norjalainen Enni Elsker, ranskalainen Diselle Emo, italialainen Nella Bonda ja espanjalainen Malle Daba. Vedonlyönnin ehdoton suosikki oli englantilainen Fatima Bunulowe, mutta hänet lennätettiin kisasta kesken kaiken Kansainyhteisön muotinäytökseen Tiguanaan.

OBS! Juuri saamamme tweetin mukaan Miss Curvy Woman in Silky Pink Swimsuit International Competition järjestetään jälleen ensi kesänä Tanskassa!

------------breaking news------------------breaking news------------------


The Swimsuit Competition will be held in Jutland, Denmark.  Jyry members are super popular celebrities Trick Sterman from Sweden and Riego Muje from Spain. Graceful Hall hostesses Bunny Cashroom and Floppy Hooker will guarantee everyone having fun.

And here you have the participants in the competition: Nella Bonda (Italy), Iines Luna (Estonia), Fatima Bunulowe (Britain), Enni Elsker (Norway), Diselle Emo (France), Nina Nakuseni (Finland) and Malle Daba (Spain).

You can send your voice as a bottle post by 1 Juni 2020
---------------------------------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti