maanantai 16. huhtikuuta 2018

Kohtalon kello

Mies juoksi pakoon omaa kohtaloaan. Nipin napin hän välttikin kohtalonsa. Samalla hän kuitenkin juoksi suoraan päin toista kohtaloa. Selvittyään törmäyksestä hänestä tuntui, ettei tämä kohtalo olisi ollut juuri häntä varten. Niinpä hän nousi jaloilleen ja pakeni tätäkin kohtaloa. Mikä kohtalon onni! Tuo kohtalo olisi ollut niin hirveä, että hän kiitti johdatusta vältyttyään moiselta kohtalolta.

Oli aika hidastaa vauhtia. Niinpä hän jatkoi matkaansa kävellen kohti seuraavaa kohtaloa. Kohtalo odottelikin häntä jo seuraavan oven takana. Mutta mies oli viekas eikä avannut kohtalokasta ovea. Sen sijaan hän käänsi kulkunsa aivan päinvastaiseen suuntaan.

Kohtalo lähti kuitenkin seuraamaan miestä ja harkitsi  kaiken aikaa  sopivaa hetkeä, jolloin kohtalon kello voisi lyödä. Ja siinä se tuli! Mies joutui pysähtymään. Äkisti häntä ympäröi kolme erilaista kohtaloa. Mies yritti saada selville, minkälainen kohtalo juuri hänelle olisi  mieluisin. Siinä samassa kohtalon kello pääsi lyömään eikä miehen enää tarvinnut pohtia turhia asioita. Kaikki selvisi kerta heitolla eikä mitään jäänyt epäselväksi. Kohtalonsa kullakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti