torstai 10. kesäkuuta 2021

Sivukonttorin kesägalleria 2021

Toinen koronavuosi on menossa ja toivo paremmasta elää. Ihmiskunta on kehittynyt huimasti, kun on päästy meri-, maantie- ja junarosvojen ajoista digirosvojen aikakauteen. Väenpaljous on luonut käsittämättömän suuret huumemarkkinat ja kaiken kattavat rahapelikasinot ja bordelliketjut. Armeijoilla on käytössään silmittömän järeät tuhoaseet. Uskonnot ovat sirpaloituneet yhä pienemmiksi kuppikunniksi.

Takaisin luontoon -ajatuksista on päästy luonnon monimuotoisuuden varjelemis -ajatuksiin. Ajatushattarat purjehtivat kuin kauniin päivän poutapilvet sinisellä taivaalla. Toimintaa vetävät jatkuvan kasvun ja kestävän kehityksen vankkurit. Hyvinvointi ja omaisuudet kasautuvat niille, jotka puolustavat asemiaan vapauden lippua heiluttaen. Köyhyys ja kurjuus kasautuvat niille, jotka näkevät ainoana mahdollisuutenaan veljeyden ja tasa-arvoisuuden haaveen.


Kaikeksi onneksi onnellisuus piilee taiteessa, huumorissa ja unelmissa. Ne ovat tarjolla kaikille, jotka jaksavat hymyillä ja ajatella positiivisesti.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti