keskiviikko 21. lokakuuta 2020

Etätyön ruokaresepti

Firmoissa, joissa etätyö ylipäänsä on mahdollista ja etätyötä tehdään, kiinnitetään ehkä liian vähän huomiota siihen, mitä etätyöntekijät työpäivän kuluessa syövät. Monessa tapauksessa syöminen jää etätyöntekijän omien tottumusten varaan. Sivukonttorin etätyöntekijä esittää oman päiväreseptinsä ja toivoo siitä olevan apua myös muille etätyötä tekeville.

 
Aamukahvi
Kätevintä on noudattaa ranskalaista menua. Se on kahvi ja patonki. Kahvin osannee jokainen omalla tavallaan valmistaa. Sen sijaan patongin teko on ohjeistettava. Patonkitaikina kannattaa vaivata edellisenä iltana turpoamaan. Etätyöpäivän aamukiireessä paistaminen käy käden käänteessä.

 


Lounastauko
Italialainen lounas valmistuu hetkessä, jolloin nauttimiseen jää enemmän aikaa. Luonnollinen valinta on pizza. Tässä kohden on todettava, että uunin lämmittäminen vaatii turhan paljon aikaa. Pizzan voi myös valmistaa paistinpannulla. Sovelletaan vain pannukakun paisto-ohjeita. Paistinpannua voidaan käyttää samoilla öljyillä myös päivällisen teossa ja aikaa säästyy.

 

 

Iltapäiväkahvi
Kahvi on kuumana pitkin päivää ja aamuisista patongeista ja lounaalla syödystä pizzasta lienee säästynyt sen verran murusia, että helpolla pääsee.

 


Päivällinen
Herkullinen ateria syntyy käden käänteessä ruotsalaisten herkullisista säilykkeistä. Paistinpannu onkin hyvissä rasvoissa, joten pienikin nokare voita riittänee.

 

Iltapala
Paras iltapala syntyy suomalaisesta kaurapuurosta. Se on sulavaa ja vatsaystävällistä. Sitäpaitsi jäljelle jäävän puuron voi seuraavana aamuna leipoa ja paistaa kaurapatongeiksi.

                                                                         

                                           

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti