sunnuntai 19. heinäkuuta 2020

Maankaltainen planeetta

Jostakin suuresta aurinkokunnasta voisi löytyä planeetta, joka olisi esimerkiksi 1000 kertaa suurempi kuin maapallo. Siellä muurahainen olisi neljän metrin mittainen. Ihmisolennon kaltainen tyyppi olisi neljä kilometriä pitkä ja norsu 8 kilometriä korkea.

Voi vain kuvitella, että kun sinne lähetettäsiin viisi itsenäistä retkikuntaa, niin viides retkikunta ei enää saisi edellisiltä retkikunnilta minkäänlaisia signaaleja eikä maahan sen jälkeenkään kuuluisi yhdestäkään retkikunnasta yhtään mitään. Planeetan elämästä olisi kiva kertoa lisääkin, mutta kun sieltä ei tosiaan saataisi mitään viestejä, niin eipä olisi mitään kerrottavaakaan.

Kertojan huomautus: Meidän ikioman maapallomme kehitys saataisiin kestävälle pohjalle, kun kehitettäisiin hormoni, joka kutistaisi ihmisen 10 - 20 senttimetrin mittaiseksi. Samaa hormonia syötettäisiin myös ihmistä suuremmille eläimille. Luonnonvarat riittäisivät ja saastuminen vähenisi.    

Kertojan arvio ufoista: Saamme jatkuvasti havaintoja ufoista, joiden uskomme tarkkailevan meitä vain pienen hetken, jonka jälkeen ne häipyvät avaruuteen käsittämättömällä nopeudella. Olisikin kummallista, jos niillä olisi yhteensopiva koostumus, koko ja tekniikka meidän kanssamme. Selvääkin selvempää on, että jos ne ovat ufoja, ne ovat meitä kehittyneempiä eivätkä tarvitse sekuntia enempää havaitakseen, ettei tälle planeetalle kannata edes laskeutua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti