keskiviikko 10. huhtikuuta 2019

Maailmankaikkeudessa on reikiä


Tiede, tutkimus ja tekniikka ovat 50 000 vuodessa kehittyneet aivan valtavasti. Avaruuden musta aukko on pystytty ensi kertaa kuvaamaan. Kuva todistaa, että mustia aukkoja eli reikiä on olemassa.


Rohkenen tässä yhteydessä esittää oman käsitykseni maailmankaikkeuden olemuksesta. Teoriani mukaan kaikkeus ei ole ääretön pallo, vaan paksun suolen kaltainen äärellinen tila. Suolen ulkopuolella voi olla vaikkapa käsittämättömän suuri olio, jonka sisuskaluihin suoli kuuluu. Tuon olion äärettömyyteen en ota kantaa. Luultavasti sillä ei ole päätä eikä häntää.




Väittämäni mukaan avaruuden kaarevuusteoriat sopivat kiemurtelevaan suoleen. Siihen sopivat myös reiät, joista suolen sisältämää tavaraa tihkuu ulkopuoliseen olevaisuuteen. Kaiken mahdollisen itseensä imevät mustat aukot siis vain purkavat ulos suolen sisäistä tavaraa.

Mittasuhteet ovat niin huikeita, että me havainnoitsijat emme elä edes bakteerin kokoisessa avaruudessa, vaan elämme atomien maailmoissa.

Uskon vakaasti, että seuraavan 50 000 vuoden kuluttua teoriani kaivetaan esiin ja ihmetellään, miten vähäisellä tietomäärällä on päästy pureutumaan maailmankaikkeuden syvimpään olemukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti