keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Ihanat alusasut












Alusasuja on pakko mainostaa, sillä alusvaatekerta ei näy, koska se on päällysvaateiden alla. Sen vuoksi alusvaatemainonnan on oltava jatkuvaa. Ihmiset eivät muuten muista, että päällysvaatteiden alla pitää olla alusvaatteet. Trendikkyys on myös tärkeätä. Ei voi olla trendikäs, jos ei tiedä, mitä naapurilla pitäisi olla päällysvaatteiden alla. Ja vaikka minimuoti paljastaa aina vain enemmän ja helman nostolla on rajana vain taivas, niin alusvaatteiden mainostamisen tarve ei tule vähenemään. Alusvaatemainonta on ikuista.

Suoramyynti syytää tavaraa: Kun otat puhelinmyyjältä ilmaisen näytepakkauksen vastaan, huomaat olevasi alushousuklubin ainaisjäsen eikä klubin jäsenyyttä voi peruuttaa. Postista alkaa tulla alushousuja. Niitä riittää jaettavaksi asti. Laskutus alkaa eikä laskuja voi jättää maksamatta. Muuten tulee ulosottomies eikä sen jälkeen muuta tulekaan kuin alushousuja ja perintäkirjeitä.

Mainostauluissa säihkyvät alusvaatemallien jättikuvat. Ne hallitsevat liikenteen solmukohtia. Liikenne häiriintyy ja peräänajoja sattuu. Eivät peräänajot tietenkään ole alusvaatteiden syytä. Eiväthän kiireiset ohikulkijat alusvaatteita tuijottele.

Muotinäytösten aatelia ovat alusvaatteiden esittelyt, sillä ne takaavat täydet katsomot. Esiintyjillä on kova kiire vaatteiden vaihdossa ja jos malli ei ehdi vaihtaa seuraavaa asua ajoissa, niin hän voi heittää kierroksen alushoususillaan. Eikä yleisö varmasti pane pahakseen. Sitä se juuri odottaa ja on tullut katsomaan.

TV-mainontaa alusvaatteet eivät hallitse. Se johtunee siitä, että TV-ohjelmat - mainospätkiä myöten - sisältävät niin paljon paljasta pintaa, että alusvaatteiden esittelyn aikana katsojat kävisivät jääkaapilla. Sitäpaitsi katsojat itse tuijottavat TV-ohjelmia alusvaatteisillaan ja häiriintyisivät, jos päällä ei sattuisi olemaan juuri mainoksessa esitettyä tuotetta.

Postiluukuista pursuavan suoramainonnan saa sentään loppumaan pienellä Ei mainoksia, kiitos -tarralla. Muuten on pakko elää jatkuvan mainostulvan armoilla. Muistakaamme nyt herranen aika käyttää alusvaatteita! Jos tavaratalojen hyllyiltä ei aina löydy sellaisia alushousuja, jotka mahtuvat ihmisen jalkaan, niin etsitään erikoisliikkeistä. Tai ostetaan pakka flanellia. Teetetään tai tehdään itse. Näin pysytään talvellakin lämpiminä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti