maanantai 5. heinäkuuta 2021

Maailman rikkaimman määritelmä

Maailman puhtaasti rikkain henkilö on paljonääri. Suoralta kädeltä voisi luulla, että hän  omistaa kaikkea yllin kyllin ja enemmän kuin tarpeeksi. Paljonäärille ei kuitenkaan tavanomainen paljous riitä. Paljonääri omistaa kaikkea mitä kuvitella saattaa ja vielä sen ylikin. 

Paljonääriä ympäröi kaikenlainen paljous niin suuressa määrin, ettei sillä ole käsitteellistä rajaa. Paljonäärin paljosta voi myös kuvitella poistettavan miten paljon tahansa eikä paljonäärin paljous silloinkaan vähene, vaan lisääntyy.                                                                                                         

Paljonäärejä voi olla elossa vain yksi kerrallaan, sillä paljonääri omistaa paljon enemmän kuin kukaan muu. Se johtuu siitä, että paljonääri omistaa myös kaiken sen, minkä muut omistivat aikaisemmin.


The definition of the richest in the world


The purest richest person in the world is an omnipotentaire. One might think that he owns everything in plenty and more than enough, but in fact no ordinary amount is enough for him. An omnipotentaire is a sole ownershiper who must have everything and more you can imagine and even more. 

An omnipotentaire is surrounded by any kind of property so widely that it has no conceptual boundry.  No matter how much an omnipotentaire´s wealth is reduced then it just increases.

There can be alive only one omnipotentaire at a time, as he owns much more than anyone else. That’s because an omnipotentaire is a sole ownershiper and also owns everything that becomes owned.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti