maanantai 29. huhtikuuta 2013

Bordeller och skatteparadis

 Bordeller och skatteparadis är viktiga förutsättningar för en hög levnadsstandard och för ett gott liv. Man kan inte tänka på något bättre skydd av privatlivets integritet än bordell och inte bättre garanti för stora pengar än de yttrest pålitliga skatteparadisen. Bordellerna och skatteparadisen är grenar på samma träd av sekretess.

Bordeller befinner sig lika bra i skumma gränder av alla större städer som vid internationella flygplatser i utkanten och lika bra i moteller och i avlägsna småhus på landsbygden som privata bostäder i centrum. Sexklubbar och gatuprostitution kontrolleras av myndigheterna fastän de utgör bara toppen av isberget därför att de är så synliga på gatunivån.

För att trygga stora medel för investeringar i framtiden och för att få den bästa avkastningen på pengar måste man använda skatteparadisens fullservice därför att paradisen får skyddet av de stater där de är belägna. De är de enda platser i världen där insättningsgaranti är perfekt, banksekretess helig och någon normal skattelagstiftning gäller inte. De tar hand om olje-, skatte-, pension- och alla slags vinstmiljarder utav diktatorer, statsmän, affärsmän, privata och statliga företag, aktieägare, rika familjer och arvingar. Där ligger investeringsmedel utanför all slags offentlig redovisning. Precis runt hörnet fungerar också stora banker som penningtvättsmaskiner och paradiser för mörka pengar.

Den svarta ekonomin är samtidigt ett hot och en möjlighet och en hel del av mänsklighetens framtid långt framåt. Kontinuerlig tillväxt och hållbar utveckling kräver dessa starka underlag och backgrunder. En vanlig människa måste bara förlita sig på det. Han skall ha ett ljust sinne. Han behöver bara öva sig sin förmåga att bekämpa onda tankar.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti