maanantai 17. elokuuta 2009

Urheilun tuoreimmat uutiset

Takkupallossa on pelattu syyskauden ensimmäinen kierros. Viime vuoden mestari Tattara löi sarjanousija Satoveräjän numeroin 103 - 1 ja nousi sarjan kärkeen.
Muut kotimaan tulokset olivat:
Sotjala - Tiuttula 3 - 15
Hinthaara - Treksilä 137 -165
Sammalisto - Tönnö 197 - 197
Läyliäinen - Huhkala 0 - 0

Ulkomailta on saatu kovia tuloksia:
Malakal - Jimma 5 - 6
Murupara - Ratarua 6 - 7
Hermosillo - Potosi 2 - 1
Jaipur - Panikoli 3 - 3
Vinnitsa - Vatutine 7 - 9

Rataruan joukkueessa pelaava suomalaisvahvistus Tauno Tuhti sai peliaikaa lähes puoli minuuttia. Pelivälineeseen Tauno ei saanut kosketusta, mutta hän raivasi tilaa Rataruan voittomaalille, joka syntyi välittömästi Taunon lähdettyä kentältä. Tauno on muuten Tiuttulan poikia. Tiuttulassa on katsottuna lahjatontti Taunolle, kun hän palaa kotimaahan. Näin kerrotaan Tiuttulan Tuluksen toiminnanjohtajan vihjailleen. Tontin onkin parasta olla hyvältä paikalta, sillä mikä tahansa lahjoitus ei Taunolle kelpaa. Viime vuonna hän ansaitsi Rataruassa pyöreät 2 200 000 euroa puhtaana käteen. Hän on kirjoilla Monacossa.
Huhutaan myös, että Tönnöä valmentava herra Köpperöinen olisi siirtymässä valmentajaksi ulkomaille! Miljoonasopimus on kuuleman mukaan allekirjoitusta vaille valmis. Uusi kotipaikka lienee Hermosillo! Tönnössä ollaan toiveikkaita, että näin kävisi, sillä Tönnön Nönnöt ovat viime kauden majailleet sarjataulukon alapäässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti